Това става по следния начин:

Ако откриете по-ниска цена* за същото настаняване и условия във всеки един момент, преди да направите резервацията си или до 24 часа след като направите резервацията си чрез един от официалните канали за резервация на Hilton**, ние ще уважим по-ниската цена и ще намалим допълнително 25% от цената на стаята за всяка нощ от Вашия престой.

Когато са налични няколко цени за същите помещения чрез официалния канал за резервация на Hilton, трябва да сте направили резервация на най-ниската цена, за да отговаряте на условията за Гаранцията за най-добра цена.

**Официални канали за резервация на Hilton
 • Който и да е официален уеб сайт на Hilton
 • Който и да е официален център за обаждания на Hilton
 • Приложението Hilton Honors
 • Директно в хотел на Hilton
 • С помощта на Акредитиран пътнически агент*** Вижте „Още подробности“ за допълнителна информация
*По-ниска квалифицирана цена

"По-ниската квалифицирана цена" трябва да отговаря на всяко от следните:

 • По-ниска цена, която намирате в канал за резервации, който НЕ е един от официалните канали за резервация на Hilton.**
 • Трябва да е за същите помещения и условия като тези на текущата Ви резервация, направена чрез един от официалните канали на Hilton за резервации.**
 • Цената трябва да бъде без ограничения, което означава, че тя трябва да е видима и да може да се ползва за резервации от всеки.

Това са видовете цени, които НЕ отговарят на критериите за „по-ниска цена“:

 • Цената отразява различни помещения или условия, като например:
  Различен вид стая Резервирали сте стая размер „Queen“, а тази цена е за стая размер „King“
  Различен хотел Вие сте резервирали Waldorf Astoria Beverly Hills, а тази цена е за The Beverly Hilton
  Стая с различен изглед Резервирали сте стая с пълен изглед към океана, а тази цена е за частичен изглед към океана
  Включва различни удобства Резервирали сте стая с кредит за недвижима собственост за 25 щ. д., а тази цена е за стая с безплатна закуска и премиум wi-fi
  Датите на регистриране/напускане са различни Резервирали сте стая с регистриране на 8/25/18 и напускане на 8/31/18, но тази цена е за стая с регистриране на 8/26/18 и напускане на 8/31/18.

  Резервирали сте стая с регистриране на 8/25/18 и напускане на 8/31/18, но цената, с която сравнявате, е за 2 отделни резервации, една за стая с регистриране на 8/25/18 и напускане на 8/26, и друга стая с резервация на 8/26 и напускане на 8/31/18.
  Броят на гостите е различен Резервирали сте стая за 2 възрастни и 2 деца, но тази цена е за стая само за възрастни 2
  Разлика в условията Вие сте резервирали стая с пълно възстановяване, но тази цена е за стая с 100% депозит с кредитна карта, изискван предварително

  Резервирахте стая с правила за анулиране за 2 ден/дни, но тази цена е за стая с правила за анулиране за 4 ден/дни.

  Резервирахте стая, която позволява безплатно анулиране или възможност за изменение на Вашата резервация, но цената е за стая, която не може да се анулира или която има санкция или такса при изменение.
 • Цената има ограничения за показването й или нейното ползване за резервации:
  Цени на уеб сайтове, които НЕ разкриват марката, хотела или вида на стаята, докато резервацията не бъде завършена Когато даден сайт Ви кара да търсите и резервирате стая без да знаете търговската марка или хотела, и само след като сте резервирали, сайтът разкрива името и марката на хотела
  Резервации, които не предоставят незабавно потвърждение при подаване на заявката за резервация Сайтът Ви предоставя известие, което Ви казва, че са получили молбата Ви за резервация, но номерът за потвърждение на резервацията ще бъде предоставен в някакъв момент в бъдеще
  Цени, които изискват специално членство или принадлежност, за да резервирате Като например цени само за членове, корпоративни договорени цени за бизнес пътувания, цени за членове на Hilton Team
  Цени, които изискват вход, номер на кредитна карта или код за преглед Всеки сайт, който изисква вход или номер на кредитна карта преди прегледа на цените или резервацията
  Цени, които не могат да се резервират Реклама, която няма директна връзка с резервацията
  Цени, които отразяват неразрешена препродажба на потвърдена резервация Неоторизираното препродаване означава препродажба на съществуваща резервация, която вече е направена в името на някой друг
Подаване на Вашия Иск

От Вас зависи как да подадете иска си!

Възможност 1:

Можете да подадете онлайн формуляра за иск от до 24 часа след Вашата резервация.

 • Името, посочено във формуляра за иск, трябва да съвпада с името, посочено в резервацията за всяка стая.
 • Само един иск може да се подаде за всяка резервация.
 • Ще получите потвърждение по имейл или по телефона в рамките на 24 часа след като получим Вашия иск.

*Вариант 1 се изисква за рекламация, направени чрез мобилно приложение, и включва екранни снимки (скрийншотове) на приложението и на данните за резервацията.

Възможност 2:

Можете да се свържете с всеки от нашите агенти за връзка, за да подадете рекламацията по телефона или преди да сте направили резервация, или до 24 часа след като сте направили резервацията си.

 • Името, посочено във формуляра за иск, трябва да съвпада с името, посочено в резервацията за всяка стая.
 • Само един иск може да се подаде за всяка резервация.
 • Ако се обаждате от САЩ, Канада, Пуерто Рико или Американските Вирджински острови, обадете се на 1-800-445- 8667. В противен случай, се свържете с офиса за местни резервации за Вашия регион.

**Възможност 2 се изисква за рекламации без номер за потвърждение на резервация и за рекламации, направени в деня преди пристигането или в деня на пристигане.

Процес на разглеждане на исковете
 1. При подаване на формуляр за онлайн иск ще се опитаме да направим независимо потвърждение на Вашия иск в рамките на 24 часа, след като подадете иск с всички необходими подробности.
 2. Когато подавате иск по телефона, ще се опитаме да удостоверим независимо Вашия иск.
 3. Когато проверяваме валидността на иска Ви, същият тип помещения трябва да е наличен за резервиране при отговаряща на условията по-ниска цена във валутата на хотела.
 4. Сравнението на цените ще бъде направено без данъци, бакшиши, такси за обслужване, такси за ранно напускане или други такси и случайни разходи, като ще изключим разликите във валутните курсове.
 5. При престои, по-дълги от една нощувка, Гаранцията за съответствие на цената ще бъде оценена въз основа на общата цена на стаята за целия престой.
 6. Hilton има право да отхвърля искове, ако процентната разлика между цената на резервацията, направена чрез официалния канал за резервация на Hilton, и отговарящата на условията по-ниска цена се равнява на или е под 1%.
 7. Hilton има право да отхвърля искове, ако смята че е налице умишлена злоупотреба или манипулация на Гаранцията за най-добра цена с цел заобикаляне на предназначението й.
При условие че Hilton одобри иска Ви

Ако потвърдим наличието и валидността на отговарящата на условията по-ниска цена, ще Ви предложим отговарящата на условията по-ниска цена ПЛЮС 25% отстъпка от цената на стаята за цялата резервация.

Няколко неща за уточняване…

 • В този случай Hilton ще промени цената на потвърдената резервация на отговарящата на условията по-ниска цена, която Hilton може да потвърди, като тя може да се различава от посочената във формуляра за иск цена.
 • Промяната в цената на стаята няма да е в сила, докато не получите имейл от Hilton с потвърждение на новата цена на стаята.
 • Гостът, който прави резервация, поема всички разходи, разноски и такси във връзка с резервацията (като такси за анулиране), независимо дали искът по Гаранцията за най-добра цена е отхвърлен.
 • Даден иск може да бъде анулиран, ако извършите каквито и да е промени по резервацията след подаването и одобрението на иска.
Малките букви

Невалидно, ако е забранено от закона. В момента всички хотели Hampton by Hilton™ в Китайската народна република са изключени от Гаранцията за най-добра цена. Hilton има право да променя или прекратява Гаранцията за най-добра цена или настоящите правила и условия по всяко време по собствена преценка и с или без уведомление.

*** „Акредитираните туристически агенти“ са професионалисти в областта на пътуванията, акредитирани от автентична организация или асоциация за пътувания, доколкото те правят резервации на цени, носещи облагите на Honors за ползи чрез канал на Hilton или чрез Amadeus, Apollo / Galileo, Worldspan или Sabre. „Акредитирани туристически агенти“ не включва онлайн туристически агенции. Автентичните организациите за пътуване и асоциациите са IATA (Международната асоциация за въздушен транспорт), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO и TRUE.

Настоящите правила се прилагат за искове, подадени на или след 9/27/2018.

Лесно е, нали? Директното резервиране в Hilton е бързо, лесно и гарантира най-добрата цена... а нашите специалисти по резервациите са на Ваше денонощно разположение, за да Ви помогнат, ако имате въпроси.

Ако се обаждате от САЩ, Канада, Пуерто Рико или Американските Вирджински острови, обадете се на 1-800-445-8667. В противен случай, се свържете с офиса за местни резервации за Вашия регион.